Turvallisuus

Liiketiedot ovat yrityksen omaisuutta ja yritysohjelmiston on varmistettava, että tärkeä tieto on suojattu tuhoutumiselta ja tietovuodoilta. Koska Directo on pilvipalvelu, data tallennetaan vain palvelimeen, joka täyttää korkeat turvallisuusvaatimukset ja takaa siten, että käyttäjän oma IT-ongelmat eivät johda tietojen menettämiseen tai niiden joutumiseen vääriin käsiin. Kaikki käyttäjän ja Directon palvelimen välinen dataliikenne on salattu, joten Directoa voidaan käyttää myös turvallisesti julkisissa verkoissa.
Directo-palvelun hintaan sisältyy korkean turvallisuuden varmuuskopioiden luominen, jotka tallennetaan sovelluspalvelimista fyysisesti erotettuun tietoturvavarastoon. Tällainen ratkaisu varmistaa, että palvelun käytön aikana syntyvät tiedot säilyvät ja mahdollistavat myös sellaisten tietojen palauttamisen, jotka käyttäjä on vahingossa poistanut tai muuttanut ei-toivotulla tavalla.

Ota yhteyttä
Täytä alla oleva lomake ja myyntiedustajamme valmistelee henkilökohtaisen käyttäjätilin demo-tietokantaan ja ottaa sinuun yhteyttä.